30. joulukuuta 2017

Joulunaikaa

Joulukin mennä hujahti ohitse. No ei sitä näin työssäkäyvänä kovin pitkä olekaan koko joulunaika. Perjantaina venähti kotiinpääsy töistä hieman pidemmälle kuin oli tarkoitus, joten siivouksen aloittelu siirtyi lauantaille. Lauantai menikin sitten aika pitkälti ostoksilla, siivotessa ja kinkkua paistellessa.

Sunnuntaiaamukin meni lähinnä siivousta viimeistellessä ja kuusta koristellessa. Iltapäivällä ehti jo rauhoittumaankin. Vaikka olisi ollut hurjan hieno ilmakin, jäi lähtemättä ulos syystä tai toisesta. Joulupäivänä ehdittiin vihdoin uloskin asti ja viimeisiä auringonvaloja myös seurailemaan ennen kuin pilvikerros peitti parhaimman auringonpaisteen ja auringonlaskun.

Käytiin melkein sama huippureitti kuin aiemmin, tosin pienellä metsäpyrähdyksellä höystettynä ja huipulla käymättä, koska oli hurjan liukasta lauantaisen räntäsateen jälkeen saapunut pakkanen oli jäädyttänyt aivan kaiken. Viime kerralla Paloheinän majan kohdilla ohimennessä aloitteilla ollut rakennustyökin oli päässyt tähän mennessä siihen malliin, että jotain kiipeilyseinäähän siinä oli rakenteilla. Muutaman kuvankin napsin taas matkalla.
Ensimmäisestä ihkaomasta joulukuusesta tuli otettua enemmän kuvia kuin on varmaan sallittua. Virittelin myös kynttilöitä ja valoasetelmia pitkin alakertaa pimeiden iltojen iloksi. Lisäksi innostuin purkamaan muutaman muuttolaatikon ja kurkistamaan yhteen, jonka sisällöstä ei ollut mitään havaintoa. Ilo oli suuri, kun muutama 'kadoksissa' ollut elokuva ja sarja löytyikin tästä mysteerilaatikosta.


Tämän tarkoituksena olikin saada muutamat tunnelmakuvat joululta tänne. Lisäksi vielä yksi hetki lisää 100 hetkeä luonnossa sarjaan (73/100). Seuraavat postaukset sitten olisikin tarkoitus julkaista vähän pikaisempaan tahtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut!