21. maaliskuuta 2017

Väliaikapohdintaa ja suunnitelmia

Kohta on yksi neljäsosa kulunut tätä itsekehittämääni haastetta (100hetkeäluonnossa) ajatellen ja ehkä jos kovasti yritän, saatan päästä jopa lukuun 10/100 kuun loppuun mennessä. Hieman epätoivoiselta vaikuttaa ainakin tämän alun osalta.

Mutta toisaalta.. kunnon kevättä ja kesää kohti mennessä myös vauhti yleensä kiihtyy ulkoilun suhteen, niistä linnuista puhumattakaan. Nyt hieman ulkoiluintoa hillitsee se, että yleensä täytyisi lähteä yksin ja se puolestaan rajoittaa intoa lähteä kovin pitkälle. Eli kaverit ja tutut, nyt olisi loistava tilaisuus lähteä mun kanssa johonkin vähän vaikka pidemmällekin. Sen kummempia mainospuheita pitämättä.Huhtikuun jälkeen toivottavasti se puolisonkin insinöörityö on valmis ja voin taas raahat houkutella hänetkin metsään ja seikkailuille mukaan. Meidän geokätköilytkin ovat jääneet harvinaisen vähille, ja jos meinataan päästä ihan hyviin lukemiin (~400 kpl) tänäkin vuonna, niin saadaan kyllä kunnostautua loppuvuonna. Joitain pieniä retkitarvikehankintojakin on vähän suunnitelmissa, mutta niihin liittyen sitten ehkä blogin ihka ensimmäinen testauksen tapainen.Onneksi nyt on jo erinäisiä reissuja suunniteltuna, niin saa tännekin sitten tuoreempaa materiaalia kuin nämä iänikuisuuden vanhat retkisepostukset, mitä tässä on nyt lähinnä muutaman kuukauden aikana tarjoiltu. Luvassa olisi ainakin tornien taistoa ja Viron lintureissua toukokuulle. Kesäkuun Hiidenportti taisikin vaihtua Hossaan, molempi parempi, UKK on edelleen suunnitelmissa sekä takaisin tullessa varmaan vihdoin ja viimein voisi poiketa yhdeksi yöksi Salamajärvelle. Heinä-elokuu on toki vielä täysin auki, joten sinne ehtii vaikka ja mitä vielä suunnitella. Syksyllekin voisi jo jotain alkaa harkitsemaan.

Näillä nyt tällä kertaa. Kuvituksena vähän vielä talvea muutaman vuoden takaa ja tiedätte varmaan mistä ovat. Sekä loppuun tietysti lupaus keväästä.


5 kommenttia:

 1. Teeriretki pääsiäislomalla? :D Meillä on sitä edeltävänä viikonloppuna Kurjenrahkassa toki Luonto-Liiton kämppäretkikin, jolle voi tietysti myös lähteä mukaan, mutta en usko kovin vahvasti, että siellä päästään ihan suoranaisesti näkemään teerisoidinta, ennemminkin varmaan kuulemaan vain, ellei pulputus sitten tapahdukin järven jäällä tms. >:D Niinpä voisi olla ihan kohdillaan yrittää väijyskelyä suon reunassa jonakin yönä pääsiäisen pyhinä. (Enkä tosiaan tiedä, onko Krotilla jo jotain muuta ajatusta sille viikonlopulle, mutta katsotaas nyt. Mä ainakin äänestän pulputuksien puolesta! Onhan se pitkä viikonloppu, kyllä siihen mahtuu kaikkea.) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäislomalle taitaa olla kyllä jo kaikenmoista.. Mutta mitäänhän ei ole vielä sovittu joten ehkä sinne johonkin väliin saisi vielä tungettua Olis kyllä aika hienoa sekä pääsis vähän testailemaan jonkun pussin lämpöarvoja..

   Poista
  2. Haha, niin on ilmeisesti täälläkin vaikka mitä, mitä pitäisi saada aikaan, mutta siinä on onneks useampia öitä, joten johonki kohtaan vois kuitenki yrittää mahduttaa? (Plus jotenkin mun logiikalla aamuyölle painottuvan retken jälkeen on vielä kokonainen päivä aikaa tehdä kaikkea muuta, koska en osaa hahmottaa, että alkuillasta alkaa varmana jo väsyttää, jos on heränny jo ennen aamunkoittoa.) Huhtikuun viikonloput on muuten pitkälti jo täynnä tota pääsiäistä lukuun ottamatta.

   Poista
  3. Hmh, ehkä to-pe (riippuen kumpi valitaan illanvietolle, jos to niin sit ei) tai su-ma ja hyvin epävarma ehkä mahdollisesti pe-la voisi olla mahdollisuuksia. Mulla kuitenkin kestää aika kauan ajella kotiin/kotoota, niin mulle vähän pidemmälle menee se yön jälkeinen päivä.

   Poista
  4. Hyvä, mietitäänpä näitä. Juu, ja pitää tosiaan jaksaa ajaakin, ettei istu ihan väsymyksestä töööttinä ratin takana, joten ei saa liian täyteen buukata. :D

   Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!