13. toukokuuta 2018

Helsingin puutarhamessujen kuvastoa

Kävin Messukeskuksen kevät- ja puutarhamessuilla varmaan vilkkaimpana messupäivänä eli lauantaina. Ihmispaljoutta riittikin aika pitkälle iltapäivään. Viiden aikoihin hiljeni ja viimeiset hetket sai kierrellä aika rauhassa. Paljon oli nähtävää ja yksin olisinkin varmaan kiertänyt tehokkaammin. Tällä kertaa kuitenkin olin liikkeellä ystäväjoukkion kanssa ja tapahtuma oli enemmänkin sosiaalinen kuin todelliseen shoppailuun ja inspiraatiohin keskittyvä.






Ihastelin kivoja näytteilleasetteluja ja napsin muutamia kännykkäkuvia, siksi vähän perunalaatua. Ostin kuitenkin muutamien kukkien siemeniä ja tietysti hirmuisen nipun tulppaaneita. Pääasetelmassa riitti ihmettelemistä ja sisustetut 'parvekkeet' olivat useammankin kuvauksen kohteena.





Kaikenkaikkiaan aika mukava lauantai-iltapäivä tuli vietettyä messuilla. Vähän kauneimpia ja hauskimpia yksityiskohtia messuilta. Nyt painelen ilahduttamaan äitiä ihan perinteisillä ruukkuruusuilla, ihanaa äitienpäiväsunnuntaita!




Tämä tyyppi oli ehkä jopa hieman pelottava

3 kommenttia:

  1. Näkyy olleen nättiä. En ole koskaan käynyt Helsingissä puutarhamessuilla, mutta joskus sekin pitäisi kai saapua kokemaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaat palat tosiaan, mitä nyt pystyi kuvaamaan siellä ihmistungoksessa. Suosittelen ehkäpä jotain muuta päivää kuin tuota lauantaita. :D

      Poista
    2. Joo, messuilla ku messuilla sunnuntai on yleensä paras. :D

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!