2. toukokuuta 2018

Hiljaiseloa

Nyt kun kevät vihdoin puskee päälle ja kalenteri lähitulevaisuuden osalta pursuilee suunnitelmia olisi kai hyvä vähän päivitellä tännekin. Päätin pitkän hauduttelun jälkeen oikeastaan aika hetken mielijohteesta päätyä myös instagramiin. Vielähän siellä ei mitään ole, mutta esimerkiksi tulevan viikonlopun tornien taiston tunnelmat olisi kiva saada sieltä suoraan johonkin. Varsinkin nyt, kun on ollut vähän hidasta tämä juttujen synnyttäminen. Instagramiin tosin päätyy muitakin juttuja kuin vain näitä blogiliitännäisiä, esimerkiksi kodin remontoinnista tai päivän ilahduttavista jutuista. Toisaalta olen pohtinut myös toisen blogin perustamista tämän rinnalle, tänne en kuitenkaan halua mitään noista remontti- tai puutarhajutuista sekä muista hetken ilonaiheista kirjoitella, joten sinne voisi sitä hömppää naputella.


Paljon olisi taas kirjoitettavaa, mutta kun työpaikalla istuu jo vähintään sen 7,5 tuntia koneen ääressä piirustelemassa ja kirjoittamassa, niin ei oikein kotona enää jaksaisi päätyä tähän koneen ääreen. Olen pohtinut pitäisikö alkaa taas kirjoittaa näitä blogitekstejä tuossa sohvalla tabletilla ja lisänäppiksellä samalla voisi tuijotella ulos ikkunoista. Edellä mainittu voisi olla ratkaisu tähän julkaisujen hitauteen. Taas minulle olisi "hyviä" juttuja useampi kappale, mutta pitäisi vaan aloittaa jostain enkä tiedä mistä.


Oheen kuitenkin hieman raikkaan keväisiä kännykkäkuvia tuosta omalta pihalta. Pyrin palailemaan hieman nopeammin seuraavan jutun kanssa taas. Vielä olisi reilu puolikas tätäkin vuotta jäljellä, eli voisihan niitä tavoitteita sille loppupuolikkaallekin asettaa.


Instassa kuitenkin todennäköisesti perjantaina ja lauantaina tornien taistoreissusta jokunen kuva. Näillä mennään ja huomenna vuoden ensimmäinen työmatkapyöräilypäivä. Nähtäväksi jää miten uusi peli kulkee. Maanantaiselta pyöränostoreissulta tarttui myös mahdollisia verhovaihtoehtoja. Tykkäisin itse kovasti noista kaijoista, mutta toisellakin osapuolella valitettavasti on sanansa sanottavana.


Ihanat kaijat!

3 kommenttia:

  1. Haha, Tornien taistosta onkin kiva jakaa kuulumisia reaaliajassa! Itse mittelö kun käydään aika eristyksissä muista joukkueista (lukuun ottamatta niitä mestoja, joissa muita torneja on näköpiirissä ja voi sieltä heilutella naapuritornissa kisaaville), joten sosiaalinen media tuo siihen selkeästi lisää ns. suuren urheilujuhlan tuntua. :)

    Itsekin mietin joskus useamman eri blogin yhtäaikaista pyörittämistä, että eri aihepiireistä kiinnostuneet yleisöt olisi helpompi tavoittaa, mutta totesin, että kun yhdenkin pitäminen on jo välillä vähän takkuilevaa, niin mitä se mahtaisi olla, jos yrittäisi useampaa. Niinpä päätin jatkaa sillisalaattilinjalla ja todeta, että mun blogin teema on löyhästi ottaen "luonto", jolloin siihen voi sisältyä kaikki huonekasveista ja ekohippijutuista vaelluksiin ja varusteisiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, jos ottaisi joka tunti yhden kuvan. Tiivistyisi varmaan aika hyvin kupletin juoni. :D

      Sulla toi blogi toimiikin kivasti, olettaen lukijakuntakin aika sekalaista varmaan juuri aiheiden määrästä johtuen (ja tietysti ihan loistavasta kirjoittamisesta). :) Kun kerran on yhdellä aiheella lähtenyt, niin parempi pitäytyä, vaikka ei mulla kauheesti lukijoita olekaan. :D

      Poista
    2. Juu, totta, onkin järkevää pitää jokin logiikkaa blogin sisällössä. :D

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!