10. toukokuuta 2017

Haukilahti sekä uusilla poluilla (19-20/100)

Vappuna, kun kaikista odotuksista huolimatta oli kovin kaunista ja jopa lämpöistä, lähdimme hieman käymään ulkona. Tarkoitus oli löytää jätskikiska, jolta olisimme saaneet kevään ensimmäiset töttöröt ja minulla myös lakkini ulkoiluttaminen. Eipä tullut aukinaista kiskaa vastaan, mutta päädyimme Haukilahteen kävelemään hieman rantaraittia sekä seuraamaan koirien ilakointia vedessä ja rannalla.
Rannalla ei sitten ollutkaan enää ihan niin lämmintä kuin mitä kotoa lähtiessä oli ollut, mutta pärjäsin hieman liian keväisestä varustuksesta huolimatta. Geokätköjä emme tällä retkellä saaneet logattua, koska totesimme ihmisiä olevan vain liikaa. Hieman tiedustelua suoritimme siltikin.


Kovin kesäistä jo.

Illemmalla kotiin päästyä päätin lähteä kokeilemaan hieman miten hölkkä ja metsä istuvat yhteen. Kävin mukavan vajaan neljän kilometrin lenkin. Hieman mutkia matkaan aiheutti se, että jälleen erehdyin tuttuun tapaani hieman väärälle polulle. Yritin oikoa rullasuksiradan lävitse, mutta hämmennyin niin kovasti, kun näennäisesti ympyrän muotoinen rata tulikin jo kolmatta kertaa vastaan. Selitys tällekin löytyi hieman myöhemmin karttaa tarkastettuani.


Näitä on ripoteltu ainakin pitkin Helsingin keskuspuistoa. Eri mietelauseilla toki.


Lopulta löysin itseni melkein Paloheinän mäen juurelta. Hieman virhearviointi jälleen suunnan suhteen, enkä päässyt aivan sitä reittiä kotiin, mitä oli tarkoitus. Sattuuhan näitä sekä tuli testattua kuntonsa aivan surkeaksi ja todettua, että parempi lähteä vaan kävelemään ja välillä hölköttelemään koko tuleva Bodom Trail run Team osuus.


43:lle lisää jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on aina tervetullut!