1. tammikuuta 2017

Soppa porisee..

Pitkään tuli pohdittua, josko sitä vielä uutta blogia alkaisi pitämään. Päätin kokeilla. Näin uuden vuoden alkajaisiksi onkin hyvä aloittaa jotain uutta.

Edellisestä blogista on vierähtänyt jo jokunen vuosi, joten alkuun tämä voikin tuntua hieman kankealta ennen kuin se oikea rytmi ja poljento kirjoittamiseen taas löytyy.

Kosevan autiotupa, Tiilikkajärvi
Aihealuettakaan ei kauaa tarvinnut pohtia. Aika itsestäänselvyys oli, että luontohan tässä pääasiassa on ja halu tallentaa hyviä ja miksei myös hieman epäonnistuneempia seikkailuja kuvin ja sanoin. Sen verran tässä on viimeisen vuoden parin aikana ehtinyt tutustua retkiblogimaailmaan, että ehkäpä minullakin vielä on jotain annettavaa sille. Jos ei muuten niin ainakin omaksi ja tuttujen iloksi.

Pallasjärvi toukokuu 2015

Luvassa on siis metsähiipparointeja harhapoluillakin, luonnon tarkkailua sekä seikkailuja kaupunkien betoni- ja asvalttiviidakoissa. Pääasiassa seikkailut tapahtuvat ympäri Suomen painottuen pääkaupunkiseudulle sekä vähän Pohjois-Karjalan lumoaviin vaara- ja suomaisemiin. Aika paljon on tullut jo tähän mennessä nähtyä, mutta rutkasti enemmän on vielä näkemättä ja kokematta.


On se ainakin kerran metsään raahattu

Mukana seikkailuilla kulkevat joko se toinen puolisko tai sitten sekalainen sakki kameleita.
Sen pidemmittä puheitta soppa on porisemassa ja jää nähtäväksi tuleeko siitä kuitenkin munakokkelia.

Kiimasjärvi aamusumussa

Tervetuloa mukaan!

4 kommenttia:

 1. Hei, hyvältä vaikuttaa! Lisään tämä heti lukemistooni. (Harmaa taustaväri on ehkä vähän harmaa? Kuvien värit himmenevät, kun on niin synkkää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä vähän hukassa näiden tausta- ja väriasetusten kanssa ehkä ne tässä. Onko nyt yhtään parempi? Harmaa kun on kuitenkin sellainen sopivan neutraali, kun ei ihan valkoistakaan halua.

   Poista
  2. Joo, siinä on kyllä säätämistä! Mullakin meni varmaan vuosi saada kaikki ulkoasuasetukset kohdalleen, ja kunnon taustakuvaa hain tyyliin vielä tänä vuonna (kunnes lopulta löysin ainakin toistaiseksi täydellisen), samoin muutamaa olennaista koodinpätkää... :D

   Nyt on kyllä valoisampi! Harmaa on tosiaan monesti parempi kuin planttu valkoinen (joka on myös häiritsevän muodikas blogeissa nykyään). Nyt vaan sivupalkin otsikot on muuttunu sumeiksi, mikä johtunee kai vihreän sävyn vaaleudesta verrattuna taustaan ja heittovarjon suhteellisesta tummuudesta. Mene ja tiedä.

   Poista
  3. Nojoo, huomasin itsekin. Nyt on riemunkirjavaa. Täytyy yrittää koneella sitten jossain välissä säätää, tämä täpytin kun ei oikein toimi näissä pikkutarkoissa jutuissa. :D

   Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!