10. syyskuuta 2017

Häiriötekijä

Ajattelin nyt hieman valoittaa syytä miksi postaustaajuus on tippunut radikaalisti. Ensimmäinen syy voisi olla ajankäytön suuntaaminen vähän muuhun, siitä kohta. Toinen syy on tietysti se, että vaikka olisin halunnutkin, niin en ole kyennyt lähtemään mihinkään retkeilemään sitten heinäkuun. En siis todellakaan ole kyllästynyt bloggailemaan, ainakaan toistaiseksi ja jatkan edelleen. Todennäköisesti yritän tästä eteenpäin kirjoittaa sen postauksen viikossa, jos vain jotain sanomista on. Vielä olisi jokunen vanhakin juttu varastossa ja uusiakin on (onneksi) näköpiirissä. Sitten pitäisi vielä ottaa jostain sille kirjoittamisellekin aika.Se häiriötekijä, joka tässä on enemmän tai vähemmän häirinnyt koko kesän ja vasta alkaneen syksynkin on asunto. Tarkemmin sanoen uuden etsiminen. Ja lopulta kun sopiva oli löytynyt muuttoon vierähtikin yllättäen useampi viikonloppu töiden välissä. Eikä tietenkään edes hankittu sellaista asuntoa, mihin voisi vain muuttaa ja asua. Vaan pitihän sen olla sellainen, että pääsisi jotain tekemään. Jotainkin lopulta taitaa olla suhteellinen käsite.


Tässähän sitä tekemistä riittääkin

Pienin väliaikaismakuuhuone

Sinistä! <3
Alkutilanne
Tapetin alta paljastui jänniä asioita
Vanhaa vihreää tuolla muuriseinässä
Eilinen tilanne, tänään jo sinistä täälläkin (ei kuvia)

En aio tästä kuitenkaan mitään remppablogia tämän retkeilyn ohella tehdä, mutta muutaman postauksen verran saatan horista aiheen vierestä. Eli pahoittelut niille, joita ei kiinnosta.

Kauniista auringonlaskuista ollaan kyllä saatu nauttia yläkerran ikkunoista ja pihaakin on onneksi edes pieni pläntti entisen olemattoman sijaan.


Ei hullumpaa ja tähtiäkin näkyy kirkkaana yönä.

Näkymää keittiön ikkunasta.

Kyllä siihen muutamankin teltan laittaisi

Tässä tämä. Tulee viemään vielä jonkun hetkisen tehokasta retkeilyaikaani. Kääntöpuolena voin periaatteessa koska tahansa käydä pystyttämässä teltan tuonne pihapläntille ja viettää yöni ulkona.

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan mukavalta paikalta! Pihamaa on aina plussaa - ja piha se on pienikin piha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta hei, sun pitää jo pian postata kuvia Karhunkierrokselta! Kuulin juoruja, että olitte siellä ja kaikkea tapahtui. Dokumentaatiomateriaalit jakoon. :D

      Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!