24. heinäkuuta 2017

Paluu rikospaikalle (45/100)

Kuten ehkä vakiolukijat (jos sellaisia on) muistavat kävin tiedusteluretkellä Haagan rhodopuistossa aiemmin keväällä, kun nuput olivat vielä kohtuu pieniä. Arvioin silloin kukkimisen alkavan muutaman viikon päästä. En ihan väärässä ollut sen kanssa. Viisi viikkoa myöhemmin kävin siis uudelleen ja monet kukinnot alkoivat olla jo hyvinkin loppusuoralla. Kaikkein parhain aika oli ollut ehkä noin viikkoa aiemmin.

Kuitenkin tällä kertaa osuin sen verran hyvin paikalle, että kukkia vielä oli runsain mitoin. Viime kerralla kun yritin mennä rhodoja katsomaan, jokunen vuosi takaperin, lähes kaikki olivat jo kukkansa pudottaneet ja vain muutamat atsaleat vielä kukkivat. Ihmisiäkin oli kauniina sunnuntaipäivänä tällä kertaa ihan tungokseksi asti. Sai kyllä odotella, ettei saanut ylimääräisiä kuviinsa ja parempi kun yritti ottaa mahdollisimman rajattuja kuvia. Vähemmän höpinöitä enemmän kuvia tällä kertaa. Olkaatten hyväkkäitä.


3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Aina kun joku käyttää sanaa "rhodo" mulle tulee vaan mieleen, miten mun kotipuolessa päin se on vääntynyt muotoon "rono", mikä ei tietenkään ole maailman kuvaavin nimi näin kauniille kasveille. :''D Tosi ihanaa kukkaloistoa. Toi viimeinen atsaleakuva on erikoisen nätti. :)

  (Edellinen anonyymi olin muuten minä, koska Krotti väitti, ettei anonyymikommentointi enää toimi täällä, ja halusin osoittaa, että toimii se kyllä. Blogger siis sekoilee taas omiaan, koska joillakin laitteilla se ei ilmeisesti toimi.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alppiruusu on niin paljon pidempi, ei jaksa kirjoittaa. Noei, olisi paljon kuvaavampi kyllä. Harkitsin josko ensi vuonna menisi joskus myöhään illalla, saisikohan silloin olla rauhassa. Kiitos, atsaleat olikin paljon värikkäämpiä kuin nuo alppiruusut ja tuoksuivatkin.

   Poista

Kommenttisi on aina tervetullut!